måndag 16 mars 2009


Då är man tillbaka i vardagen igen! Min bror & hans flickvän har bott här under vår vistelse i Thailand. De fick också den stora äran att förlösa Ebba. Hon fick 5 tikvalpar den 26/2

6 kommentarer:

  1. Grattis, grattis!
    Gud så söta de är! :) Dessa bilder är väldigt farliga man blir ju bara så valpsjuk men det har jag dock varit ett tag nu.

    SvaraRadera
  2. Välkommen hem.Vilken snäll bror med flickvän.
    Vilka underbara små liv.
    Är alla tingade?(Nej jag ska inte ha någon,ännu)

    SvaraRadera
  3. Tack, tack! Ja när man har ganska mycket djur så måste man ha snälla vänner och släkt som kan ställa upp om man ska resa iväg! Man blir ju väldigt låst av alla djur! Ingen är tingad ännu så länge men jag har precis gått ut med att det finns valpar...å valpsjuk det blir jag varje gång jag har en kull...har inte bestämt om den blå kanske får bo hos någon fodervärd ännu:)
    Ja du Ida, mitt resonemang var att har jag en hund kan jag lika gärna ha två och sedan har det bara fyllts på :)

    SvaraRadera
  4. Hmm, tycker mig känna igen resonemanget. Har man en så kan man ha två. Plötsligt blir de tre och ja en mer eller mindre till spelar väl ingen roll, så snabbt blev det fyra...
    Söta är de små liven i alla fall! (Fem lär det inte bli...)

    SvaraRadera
  5. Jo men det är lite så jag har börjat tänka, har man ändå en kan man likagärna ha två. Sen så är det så att jag vet ju hur mycket Hugo verkligen älskar att ha hundar i närheten som han kan leka och busa med, dock tycker resten av familjen iaf just nu att det räcker med ett busfrö och det kan jag väl faktiskt förstå.

    SvaraRadera
  6. Jag är så fascinerad av din kull så jag har visst glömt att gratulera till de små.
    Stort GRATTIS till fem tikvalpar.

    Ofelia mår bra förresten. Vilken trevlig liten tjej. Helt underbar!

    Hit törs man knappt titta in......jag skulle ta hem åtminstone en av dom:-)

    SvaraRadera