måndag 23 februari 2009



Nu har man provat rida andra djur än hästar också! Min man var inte lika entusiastisk som jag när jag blev tillfrågad att rida tillbaka honom!

5 kommentarer:

  1. Ser spännande ut, men har man höjd skräck som jag,så avstår man.Hoppas att ni slappar en hel del oxå.

    SvaraRadera
  2. Oj, var det inte läskigt att rida elefant? Dom är ju ganska mycket större än en häst. Det skulle jag aldrig våga, eftersom att jag enligt min gamla dressyrtränare blivit "höjdrädd" med åren och inte vill rida något som är högre än en maxad d-ponny.

    SvaraRadera
  3. Att rida elefant var inget speciellt, har man gjort det en gång så räcker det. Jag har själv höjdskräck men det här gick bra...det var lite läskigt när det gick nerför...barnen försökte få upp mig i en luftballong efter båt men där gick gränsen för min höjdskräck också!
    Det var en fullspäckad tripp med massor av utflykter men vi hann slappa en del också! Nu är vi hemkomna och jag är fruktansvärt trött och sliten...skulle behöva två veckors semester nu :)

    SvaraRadera
  4. Spa kanske inte skulle vara så dumt?

    SvaraRadera
  5. Spa skulle vara helt underbart! Vi har en sådann otrolig tillbaka längtan hela familjen...:)kanske spa vore något att sattsa på:) vi gick på beachmassage flera gånger! Det var så billigt där så man kunde unna sej både det ena och det andra. Gjorde naglarna, fotmassage, pedikyr, manikyr, flätade hela håret, helkroppsmassage mm mm

    SvaraRadera