onsdag 18 februari 2009



Vi har det underbart, just nu befinner vi oss i Khao Lak, vi är totalt sönderbrända med 35 grader i skuggan och 29 i vattnet. Vi kommer att åka till djungeln rida elefant i morrn. För att komma bort från solen ett tag.

3 kommentarer:

  1. Nej då, jag blir INTE det minsta avundsjuk...vem vill väl byta ut snö och kallt mot värme i Thailand???
    Du kan hälsa till min chef Eva E från kirurgklin. Uddevalla som också befinner sig i Khao Lak just nu, he he, sitt ni där under era parasoller med paraplydrinkar och tänk inte alls på oss här hemma. Nu ska jag ta på mig hela vinterutstyrseln och gå ut med hundarna!

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående, vem blir avundsjuk på solsken och 35 graders värme när det är riktigt snöoväder och ca. -10 grader. ;)
    Fast om man ska vara helt ärlig så är jag VÄLDIGT avundsjuk faktiskt.

    SvaraRadera
  3. När jag svarade på era meddelanden så bröts det precis när jag skrivit klart, men nu försöker jag igen! Jag har inte träffat Kirurg Eva! Vi har fruktansvärt varmt fortfarande...men jag klagar inte längre. Har hunnit vara i Phuket , Malaysia sen jag skrev sist och nu befinner jag mig i Singapore (Lilla New York) och det är underbart! Men fruktansvärt dyrt överallt! Hade hört tvärtom! Min bror och hans flickvän förlöste 5 valpar hemma hos oss igår. Den ena var väldigt liten så vi får se om den överlever.

    SvaraRadera