fredag 22 januari 2010

Oj vad missnöjd!


Idag flyttade Tulle & Talle blev själv kvar i kullen! Inte så populärt: Han är så ledsen vill så gärna flytta han också :(

6 kommentarer:

  1. Hej!
    Hoppas han också får en egen familj snart :)
    Vart förvirrad av dina köksbilder, en liten gång (utrymme) bakom bänkarna? ska bli kul o se foton när det är färdigt?
    kram Anki & gänget på Revären´s

    SvaraRadera
  2. Tänkte inte på att alla faktiskt inte varit hemma hos mig :) Vi har köket på övervåningen :( ingen hit! Men det är en trapp upp där du tror att det är en gång. Sen har det varit vägg hela vägen upp till taket. Nu har vi kapat av halva väggen åt båda håll (åt kök och åt matsal). Det blev ju mycket öppnare och ljusare. Vi bor i ett gammalt hus 1900-tal åh det var väll inte så bra på planlösningar på den tiden :)

    SvaraRadera
  3. Blir lite sugen på att hämta Talle,men tre hundar är för mycket för mig. Fy det är jobbigt att ha det rörigt i köket. Gillar planlösningen på ert hus.

    SvaraRadera
  4. Jaha, då fattar jag :)
    nej jag har ju inte varit hos dig,
    men det kan man ju alltid ändra på nån gång ;)
    /Anki

    SvaraRadera
  5. Karina kul att du gillar planlösningen på vårt hus...jag ska väll inte klaga allt för mkt. Jag tycker ju om gamla hus! Ja det är fruktansvärt jobbigt med ett rörigt kök. Vi har ganska mkt trädetaljer + trätak, nu ska det målas vitt men då var det tvunget att kvistlackas först & två ggr till råga på allt. Det har jag varit syselsatt med idag :(. Det är klart du ska hämta Talle...kan jag ha 6 så kan du ha 3. Det blir ju början på en kennel...då har du din avelshane :)

    Anki självklart så måste du komma hit och hälsa på...du är så välkommen!

    SvaraRadera
  6. Haha!
    Jag tror att du är född att leva det liv du gör.Jag däremot är för bekväm.

    SvaraRadera