onsdag 24 juni 2009

Hundbad!


Efter att hovis varit här var vi så varma så vi åkte till badet. 8 hundar fick följa med men det var jobbigt för dom som inte fick bada stod och skällde och gnällde, dom skulle i och valla. Nästa gång blir det 2 hundar som får följa med :)

5 kommentarer:

  1. Så ju riktigt roligt ut :)
    Här blir det inte mycket bad, varken Hugo eller jag tycker om att bada. Det ska vara riktigt varmt i vattnet för att jag ska våga mig i, för Hugos del spelar inte temperaturen någon roll sålänge det är vatten vill han inte i.

    SvaraRadera
  2. Det är ganska vanligt att inte sheltisar tycker om att bada, men jag har 2 st som älskar det och då får dom med sej resten av gänget också :)

    SvaraRadera
  3. Nellie är som Hugo, vill INTE bada. Sen har vi ju Alice då...hon ääälskar att bada. Så efter helgens utställningar får vi väl ge oss av till sjön så hon får bada på riktigt. Hon fäller nåt hejdlöst så det lär inte bli nåt kvar av henne sen.

    SvaraRadera
  4. Jag har fått en liten nalle av Viktoria och skickar vidare den till mina bloggvänner. Härligt med barn och hundbad! Vår lilla sheltie på 1.5 år har nyligen upptäckt hur härligt det är med vatten! Förra sommaren var han livrädd och vi trodde aldrig att det skulle gå över, men nu älskar han vatten! Även vattenstrålen i trädgårdsslangen är rolig att jaga! Kul att hitta din sheltiesida! Hit kommer jag gärna igen!
    Ha en trevlig kväll! //Juliane

    SvaraRadera
  5. Det är så trevligt med nya bloggäster, välkommen!

    SvaraRadera